Hvorfor var Astralis så dominerende?

Hvorfor var Astralis så dominerende?

Jeg vil fortælle dig, hvorfor Ja, Astralis er en utrolig hold, men hvis man ser på andre top hold, så kan du nemt se, hvordan andre ikke engang forsøge at løse deres egne problemer

Faze

Hvilken verden tror de, at Niko er en god igl? Og også beslutningen om at fortsætte med at spille med Adren er et forkert træk. Jeg ved, at de vil gøre en tjenesteliste flytte snart, men ser ud som om de ønsker at spille i komfort i stedet for at ændre spillere og forsøge at vinde.

Navi

Electronic og s1mple carrier zeus og edward. – Edward har spillet godt på det seneste, men jeg stoler ikke på, at han er så god, så længe historien viser. Når elektronisk har en off spil, så hele holdet bare smuldrer. De er afhængige af deres stjernespillere, og det er trist at se, at S1mple skal gøre alt, bare så de kan tabe til sidst. –

Liquid

Gode spillere, men det føles, som om de ikke har den gode ledelse som andre hold. Adren som træner synes at gøre noget, og stewie virker som en op og ned spiller. Jeg vil give dem tid, fordi de kan vise et stort potentiale, men imo de er ikke dem til at slå Astralis.

Mibr

Sandsynligvis holdet med mest respekt, jeg har, da jeg stærkt hader deres fanbase.  I det mindste synes de at være at forsøge at vinde i stedet for noget andet hold udover Astralis. Men det føles som om, at felps ikke har nogen plads på holdet. Han er en god spiller, men hører ikke hjemme i systemet Fallen skabt. Du bør give disse fyr er en chance, da de gjorde det godt køre i større, men med felps jeg føler, at de vil have de samme problemer ligesom i 2017 som Navi og Faze nødt til at gøre arbejdstidsplanen bevæger sig, men er uvillige til at gøre det-Flydende og Mibr har brug for tid, så forvent ikke Astralis æra til at ende endnu.

Find flere artikler og meget andet på:

Tips and tricks

CSGO for begyndere

Counterstrikes historie