Studerende iværksætter

Ung studerende med en stor drøm. En drøm om at blive iværksætter. Denne drøm er startet med en blog. En blog, hvis funktion er at give inspiration, tips, tricks og ideer til indretning af boligen. Et online modemagasin, som både gennem visuelle billeder og ord skal hjælpe netop DIG med at få det hjem du drømmer om.

Ikke to mennesker er ens, så hvorfor skulle deres hjem være det? Alle mennesker har hver sin smag og stil, og netop derfor vil jeg gerne, som nyopstartede iværksætter, hjælpe dig med at finde frem til lige præcis din stil og smag.

Bloggen er delt op efter hvilket rum i hjemmet du ønsker at indrette. Ind til videre kan du finde inspiration til stuen, soveværelset, køkkenet og badeværelset foruden en trendforecast i farver og tekstiler. Forecasten tager udgangspunkt i en rejse til Stockholm, hvor jeg besøgte Stockholm Furniture and Light Fair i Februar 2020. Under mit besøg var jeg særligt optagede af farver og tekstiler for 2021, hvorfor det blev til et lille skriv og en video, som i kan se her.

 

Trendcasten tager udgangspunkt i 4 trends, som du kan få en forsmag på nedenfor: